Milas’ta Sular Kesildi Vatandaş İsyan Etti

Milas'ın pek çok mahallesinde öğle saatlerinden itibaren kesik olan sulara isyan eden vatandaşlar ' 2023 yılında vatandaşın içerisine düştüğü bu rezilliği yetkililer görsün' diyerek tepkilerini dile getirdi.

Milas’ın pek çok mahallesinde öğle saatlerinden itibaren kesik olan sulara isyan eden vatandaşlar; “ 2023 yılında vatandaşın içerisine düştüğü bu rezilliği yetkililer görsün” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Muğla Milas’ta pek çok mahallede, öğle saatlerinde yaşanan su kesintisi sebebiyle vatandaşlar isyan etti. Burgaz Mahallesi’ndeki içme suyu deposunda yapılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle meydana gelen su kesintisi, büyük tepki topladı. Kesintinin ana sebebinin; Aydem kaynaklı elektrik kesintisinden dolayı, Muski’ye ait dinamoların çalıştıralamaması nedeniyle kuyulardan depolara su basılamaması olduğu öğrenilirken, duruma isyan eden vatandaşlar; “ 2023 yılında vatandaşın içerisine düştüğü bu rezilliği yetkililer görsün. Haftanın ilk gününde işten eve dönüyoruz ama su yok. Duş alamıyoruz, elimizi yıkayamıyoruz. Böyle bir şey nasıl olabilir ? Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu konuda ihmalkâr davranmış, vatandaşları mağdur durumda bırakmıştır. Böyle durumların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor” diyerek yetkililere seslendi.

Bakmadan Geçme