• Haberler
  • Asayiş
  • Milas’ta Tartışma Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Milas’ta Tartışma Kanlı Bitti: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’nde trajik bir olay yaşandı. Bir işletmede meydana gelen bir tartışma, korkunç bir cinayetle sonuçlandı. Başka bir şehirden yılbaşı tatilini geçirmek üzere Milas’ın Kıyıkışlacık mahallesi’ne gelen iki grup arasında yan baktın tartışması İki şahsın, M.A. ve Mustafa Acay (45), arasında çıkan tartışma nedeniyle M.A. otomobiline giderek tabancayla geri dönmesi ve Mustafa Acay”ı tabanca ile vurmasıyla son buldu. Mustafa Acay, olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Mustafa Acay’ın ölümünü teyit etti. Mustafa Acay’ın naaşı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’nde trajik bir olay yaşandı. Bir işletmede meydana gelen bir tartışma, korkunç bir cinayetle sonuçlandı. Başka bir şehirden yılbaşı tatilini geçirmek üzere Milas’ın Kıyıkışlacık mahallesi’ne gelen iki grup arasında yan baktın tartışması İki şahsın, M.A. ve Mustafa Acay (54), arasında çıkan tartışma nedeniyle M.A. otomobiline giderek tabancayla geri dönmesi ve Mustafa Acay”ı tabanca ile vurmasıyla son buldu. Mustafa Acay, olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Mustafa Acay’ın ölümünü teyit etti. Mustafa Acay’ın naaşı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

M.A.’yı olayın ardından daha sonra silahıyla birlikte emniyet güçlerine teslim oldu. Yetkililer, olayın ayrıntılarını ve cinayetin arkasındaki sebepleri ortaya çıkarmak için titiz bir soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme