• Haberler
  • Gündem
  • MotoTanya'nın Ölümünde Yeni Detaylar: Sergey Hardikov Olayı Anlattı

MotoTanya'nın Ölümünde Yeni Detaylar: Sergey Hardikov Olayı Anlattı

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger MotoTanya'nın (Tatyana Ivanovna Ozolina) trajik ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kaza sırasında MotoTanya'nın yanında olan arkadaşı Sergey Hardikov, olayın gerçeklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşanan motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger MotoTanya’nın (Tatyana Ivanovna Ozolina) trajik ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kaza sırasında MotoTanya’nın yanında olan arkadaşı Sergey Hardikov, olayın gerçeklerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sergey Hardikov, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Gerçekleri anlatmanın zamanı geldi. Belki daha önce anlatmalıydım, ama moralim elvermedi. Polis ifadesinde anlattığım gibi yazacağım.

Üçümüz gidiyorduk. Tanya, Onur ve en sonda ben. Ne olduğunu görmedim, sadece çarpma anını gördüm. Onur’un fren yapıp ön tekerleğin üzerine çıkıp, Tanya’nın motosikletine arka kısmından çarpıp yola dağıldığını gördüm. Durdum. Onur yolda yatıyordu ve Tanya’yı ‘Tanya, Tanya’ diye çağırıyordu. Adıyla öyle sesleniyordu. Tanya’ya koştum. Yolda bilinçsiz yatıyordu. Nabzı vardı. Birçok araç durdu. Ambulans çağırmalarını istedim. Bir araçtan bir kişi koşarak geldi ve doktor olduğunu söyledi. Nabzına baktı. Tanya hala hayattaydı ama bilinçsizdi. Ambulans 5-7 dakika içinde geldi. Doktorlar çantalarıyla reanimasyon için koştular. Nabzı kayboldu. Tanya gitti.

Gerçekten böyle oldu. Sonra gece 12’ye kadar polis karakolundaydım, çevirmeni bekledik. Her şeyi böyle anlattım. Çevirmen çevirdi. Hepsi bu. Ertesi gün bana 24 saat boyunca ayrılmamamı söylediler. Bugün serbest bıraktılar ve ayrıldım.

P.S. Tanya’nın motosikletindeki kamera büyülü bir şekilde kayboldu. O akşam onu bulamadım. Dün geldim, bugün geldim. Ama bulamadım. Kameram şarjı bitmişti ve çekim yapmıyordu, çünkü su geçirmez kutuda bulunuyordu ve yolda şarj etme imkanı yoktu.

Destek olan tüm iyi insanlara teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme