• Haberler
  • Milas
  • Milas’ta Yarım Bırakılan Yol Çalışması Yaşlı Adamın Yaralanmasına Neden Oldu

Milas’ta Yarım Bırakılan Yol Çalışması Yaşlı Adamın Yaralanmasına Neden Oldu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çaputçan Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları, günlerdir yarım halde bırakılarak mahalle sakinlerini endişeye sevk etti. Mahalleli, çalışmaların yarım bırakılmasından ve özellikle yola dik olarak yerleştirilen ve uçları açık bırakılan demirlerin oluşturduğu tehlikeden şikayetçi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çaputçu Han Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları, günlerdir yarım halde bırakılarak mahalle sakinlerini endişeye sevk etti. Mahalleli, çalışmaların yarım bırakılmasından ve özellikle yola dik olarak yerleştirilen ve uçları açık bırakılan demirlerin oluşturduğu tehlikeden şikayetçi.

Yolda ilerleyen motosiklet sürücülerinin bu demirleri fark etmeyerek kazaya maruz kalma riski taşıdığı, hatta yayaların dikkatsizce yürürken bu demirlere takılarak yaralandığı ifade edildi. Mahalle esnafı, duruma tepkilerini dile getirirken, en son yaşlı bir adamın düşüp kafasını betona çarpmasıyla yaralanması bardağı taşıran son damla oldu.

Mahalle sakinleri ve esnaf, yetkililerden yol çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını ve yaşanan tehlikenin ortadan kaldırılmasını talep ediyor. Özellikle geceleri yeterli aydınlatmanın olmaması, tehlikenin daha da artmasına neden oluyor. Vatandaşların sağlığı ve güvenliği için bir an önce tedbir alınması bekleniyor.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme