Milas'ta Zeytinlik Alanda Yangın Çıktı…

Muğla'nın Milas ilçesi Menteş Mahallesi’nde bulunan zeytinlik alanda çıkan yangın, kundaklama ihtimali şüphesiyle incelemeye alındı. Yangının başladığı bölgeden kısa bir süre sonra iki tarla ötedeki başka bir alana sıçraması, olayın araştırılmasını gerektirdi.

Muğla’nın Milas ilçesi Menteş Mahallesi’nde bulunan zeytinlik alanda çıkan yangın, kundaklama ihtimali şüphesiyle incelemeye alındı. Yangının başladığı bölgeden kısa bir süre sonra iki tarla ötedeki başka bir alana sıçraması, olayın araştırılmasını gerektirdi.

Yangın, bugün Menteş Mahallesi’ndeki zeytinlik alanda başladı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangının geniş bir alana yayılması önlendi. Ancak, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi ve iki farklı noktada birden başlaması, kundaklama şüphesini doğurdu.

Yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler müdahale etti. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle yangının kontrol altına alınması zorlaştı. Ancak ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yangın, çevredeki diğer zeytinliklere sıçramadan söndürüldü.

Yangının aynı bölgede iki farklı noktada çıkması, yetkilileri kundaklama ihtimali üzerine yoğunlaştırdı.

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız

https://www.instagram.com/reel/C9fDVqANdfb/?igsh=MTN2aGFkamM5bjRsdA==

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme