• Haberler
  • Gündem
  • Milas'taki Büyük Yangın Havadan Ve Karadan Takviyeyle Kontrol Altına Alındı

Milas'taki Büyük Yangın Havadan Ve Karadan Takviyeyle Kontrol Altına Alındı

Milas Söke karayolu üzerinde, eski hastane karşısında meydana gelen büyük yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı.

Milas Söke karayolu üzerinde, eski hastane karşısında meydana gelen büyük yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangının büyümesini engellemek ve söndürme çalışmalarına destek sağlamak amacıyla havadan 2 uçak ve 1 helikopter seferber edildi. Ayrıca, karadan da yaklaşık 8 arazöz itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Havacılık ekipleri tarafından sevk edilen 2 uçak ve 1 helikopter, yangın söndürme operasyonuna havadan müdahale etti. Yangın bölgesine su ve köpük atarak alevlerin yayılmasını engellediler. Bu havadan müdahale sayesinde, yangının kontrol altına alınması daha hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleşti.

Yangın söndürme çalışmaları yaklaşık birkaç saat süren yoğun bir çaba gerektirdi. İtfaiye ekiplerinin kararlı mücadelesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme