• Haberler
  • Siyaset
  • Milletvekili adayı Saatcı, Milas’ta vatandaşlarla buluştu

Milletvekili adayı Saatcı, Milas’ta vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Milas ilçesinde vatandaşla buluştu, esnafı ziyaret etti.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Milas ilçesinde vatandaşla buluştu, esnafı ziyaret etti.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen programda Saatcı’ya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ve ilçe teşkilatı ile partililerle eşlik etti.
Milas Programına ilk olarak İyi Parti Milas İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Behçet Saatcı, ilçe merkezi ile sanayi bölgesinde esnafı dolaştı, bölgede vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyareti sırasında 2009 yılındaki seçimde kendisini destekleyen bir esnafa rastlayan Saatcı, esnaf ile fotoğraf çektirdi. Saatcı, esnaf ile geçmiş seçimdeki aynı pozla fotoğraf çektirdi.
Esnaf ise fotoğrafı sosyal medya hesabından “Dört yıl aradan sonra aynı fotoğraf” notuyla paylaştı. Vatandaşın ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Saatcı, “14 Mayıs’ta inşallah her şey iyi olacak. Muğla’nın dört bir yanı, değişime odaklanmış.” dedi.


Behçet Saatcı Milas Programını akşam saatlerinde Beçin Mahallesi’nde kahvehanede vatandaşlarla buluşarak sürdürdü.


Saatcı, burada yaptığı konuşmada, kimsenin adalete güveninin kalmadığını söyledi.
Seçime az zaman kaldığını geçmişte seçimlere 45 gün kala İçişleri, Ulaştırma ve Adalet bakanlarının istifa ettiğini hatırlatan Saatcı, “İstifa eden bakanların yerine atanan bürokratlar, devleti yönetirdi. Şimdi nerede bu bürokratlar? Artık yok. İnşallah biz çürüyen bu sistemi yeniden eski dinamik günlerine geri getireceğiz” diye konuştu.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hatırlatan Saatcı, herkesin bu sözü düşünerek oy kullanması gerektiğini vurguladı.

Mücadelelerin kişilerle değil, ülkeye yanlış yapanlarla olduğunu ifade eden Saatcı, bugün eleştirdiklerini iktidara gelince yapmayacakları sözünü verdi.

Adalet Bakanı’nın “14 Mayıs akşamı şampanya patlatanlarla alnı secdeye değenlerin kavgasıdır” sözünü eleştiren Saatcı, şunları kaydetti:

“Bir Adalet bakanı bu cümleyi nasıl kullanabilir? Bütün AK Partililer Müslüman da geriye kalanlar Hristiyan mı? Ak Parti içinde içki içen yok mu? İsteyen rakıyla kutlar, isteyen gider şükür namazıyla kutlar. Kime ne? Laiklik… Her şeyden çok sarılacağız tek kelime. O yüzden en kısa sürede parlamenter sisteme döneceğiz. Bu ucube sistemi göndereceğiz. Nefes aldığımız sürece umut vardır.”

Bakmadan Geçme