• Haberler
  • Spor
  • Minik Futbolcuların Heyecanı Başladı: Yaz Futbol Okulu Antrenmanları Milas'ta Start Aldı

Minik Futbolcuların Heyecanı Başladı: Yaz Futbol Okulu Antrenmanları Milas'ta Start Aldı

Milas Belediyesi tarafından çocukların spora özendirilmeleri ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmeleri için başlatılan Yaz Futbol Okulu'nda antrenmanlar başladı.

Milas Belediyesi tarafından çocukların spora özendirilmeleri ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmeleri için başlatılan Yaz Futbol Okulu’nda antrenmanlar başladı.

Çocukların, alanında uzman antrenörler yönetiminde sporla eğlenerek öğrenerek keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen Milas Belediyesi’nin Selimiye, Bafa ve Güllük olmak üzere 3 farklı mahallede hizmete açtığı ücretsiz Yaz Futbol Okulu’na çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

İlk antrenman gerçekleşti…

2012-2016 arası doğumlu çocukların katıldığı Yaz Futbol Okulu’nda aileler ve minik sporcular ilk antrenman heyecanını yaşadı. Antrenörlerin verdiği talimatları eksiksiz uygulayan minik sporcular keyif dolu anlar yaşadı.

Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini hedefliyoruz…

Yaz Futbol Okulu’na katılan tüm sporculara başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “3 farklı mahallede açtığımız kurslarla çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini hedefliyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin Yaz Futbol Okulu’na ilgisi oldukça yoğun oldu. Antrenörlerimiz eşliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştiren minik sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme