• Haberler
  • Milas
  • Muğla Barosu Milas Eski Temsilcisi Fatmanur Öztürk Vefat Etti

Muğla Barosu Milas Eski Temsilcisi Fatmanur Öztürk Vefat Etti

Muğla Barosu'nun Milas temsilciliğini başarıyla yürüten Avukat Fatmanur Selam Öztürk, ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Bir süre sağlık mücadelesi veren Öztürk, İzmir’de sürdürdüğü tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Muğla barosunun eski Milas temsilcisi olan Avukat Fatmanur Öztürk, ne yazık ki aramızdan ayrıldı. Bir süre sağlık mücadelesi veren Öztürk, İzmir’de sürdürdüğü tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Öztürk, hukuk alanında sergilediği başarıların yanı sıra, insanı ve samimi yaklaşımıyla da tanınıyordu. Onun bu kaybı, hem meslektaşları hem de Milas halkı için büyük bir üzüntüye yol açtı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Öztürk’ün vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, “Kendine has tarzı ve birikimiyle hepimizin gönlünde taht kurmuş bir dostumuzu kaybettik.” ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün son yolculuğu için Muğla’nın Menteşe ilçesine getirilen naaşı için Muğla Barosu’nda anma töreni düzenlendi. Anma töreninin ardından ise öğleden sonra 41 Evler Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla Yeni Şehir Mezarlığı’na uğurlanacak. Milas’taki ofisinde taziyelerin kabul edileceği belirtildi.

Avukat Fatmanur Öztürk’ün vefatı nedeniyle ailesine, yakınlarına ve tüm hukuk camiasına başsağlığı dileriz.

Bakmadan Geçme