• Haberler
  • Milas
  • Muğla’nın Sevilen Avukatı Mustafa İlker Gürkan Sağlık Mücadelesi Veriyor

Muğla’nın Sevilen Avukatı Mustafa İlker Gürkan Sağlık Mücadelesi Veriyor

Milas’ta saygın ve sevilen avukatlardan biri olan Mustafa İlker Gürkan, karaciğerindeki metastaz nedeniyle kanser teşhisi aldıktan sonra tedavi altına alındı. Yaklaşık iki hafta önce hastaneye yatırılan Gürkan’ın durumu, yapılan tetkikler sonucunda daha detaylı belirlendi. Pankreas kanseri teşhisi konulan Gürkan için hemen tedavi süreci başlatıldı.

Muğla eski baro başkanı ve saygın ve sevilen avukatlardan biri olan Mustafa İlker Gürkan, karaciğerindeki metastaz nedeniyle kanser teşhisi aldıktan sonra tedavi altına alındı. Yaklaşık iki hafta önce hastaneye yatırılan Gürkan’ın durumu, yapılan tetkikler sonucunda daha detaylı belirlendi. Pankreas kanseri teşhisi konulan Gürkan için hemen tedavi süreci başlatıldı.

Ancak, tedavinin yan etkileri göz önünde bulundurularak doktorlar tarafından tedaviye ara verildiği Avukatın oğlu Alican Gürkan tarafından bildirildi. Şu an Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavisi devam eden Gürkan’ın sağlık durumu yakından takip ediliyor.

Ailesi ve sevenleri, Gürkan’ın sağlık durumu hakkında düzenli olarak bilgilendirme yaparken, Muğla ve çevresi bu zor dönemde Gürkan’a dua ediyor. Mustafa İlker Gürkan’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, ailesi tarafından kamuoyu ile paylaşılmaya devam edeceği bildirildi.

Milas Karya Haber ailesi olarak Avukat Mustafa İlker Gürkan’a Yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Bakmadan Geçme