• Haberler
  • Milas
  • Muhtar Gökten: “Depremzede 10 Aile Milas’a Geliyor, Bina Var Eşya Yok Yardım Edin Milas”

Muhtar Gökten: “Depremzede 10 Aile Milas’a Geliyor, Bina Var Eşya Yok Yardım Edin Milas”

Muğla'nın Milas ilçesi Hacıabdi Mahallesi üzerindeki boş bir binayı afedzedeler için Milaslı müteahhit Serdar Baltacı ve Cemil Solmaz tahsis etti.

Muğla’nın Milas ilçesi Hacıabdi Mahallesi üzerindeki boş bir binayı afedzedeler için Milaslı müteahhit Serdar Baltacı ve Cemil Solmaz tahsis etti.

Hacıabdi mahallesinde bulunan Baltacı Apartmanını komple depremzedeler için tahsis eden Milaslı müteahhitler girişimde bulunarak Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden 10 aileyi Milas’a getirmek üzere yola çıkardılar. Şuan yolda olan aileler için geldiklerinde boş olan bir bina yerine içi eşya ile döşeli bir bina görmeleri için Milas Hacıabdi mahallesi muhtarı Uğur Gökten yardım seferberliği başlattı. Milas halkının bu yardıma sessiz ve duyarsız kalmayacağını söyleyen Gökten dairelerin içerisinde bir evde lazım olabilecek her türlü eşyaya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Evlerinde veya ellerinde kimin ne kadar fazla eşyası varsa bizzet Hacıabdi mahalle muhtarlığına getirerek bizlere teslim edebilirler diyen Gökten bu zorlu günde hepimizin birbirine sıkıca sarılması gerektiğini önemle belirtti.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden gelecek olan ailelerin sıcak bir yuvaya kavuşmalalarını, yaşadıkları o zor günleri unutmalarını sağlamak için biz Milas halkı olarak Hacıabdi mahallesi muhtarı Uğur Gökten’in yardım çığlıklarını karşılıksız bırakmayalım. Haydi Milas Tariş karşısında bulunan Hacıabdi Mahallesi muhtarlığını yardıma boğalım.

Haberimizi paylaşarak sesimizi daha çok kişiye duyurabileceğinizi unutmayın.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme