• Haberler
  • Milas
  • Muhtardan mahalle sakinlerine renkli bir anneler günü etkinliği

Muhtardan mahalle sakinlerine renkli bir anneler günü etkinliği

Milas'a bağlı, turizmle iç içe Kıyıkışlacık Mahallesi'nde önceki gün akşam renkli bir etkinlik gerçekleşti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya tarafından Anneler Günü için hazırlanan etkinlik mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla oldukça renkli geçti.

Milas’a bağlı, turizmle iç içe Kıyıkışlacık Mahallesi’nde önceki gün akşam renkli bir etkinlik gerçekleşti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya tarafından Anneler Günü için hazırlanan etkinlik mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla oldukça renkli geçti.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde mahalleli seçmenden yetki alan Kıyıkışlacık Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya, ilk kez planlanan bir etkinliğe imza atarken, katılımcılar birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından eğlenceli bir etkinliğe tanıklık etti.
Başta Kıyıkışlacık’taki anneler ve anne adaylarının, Anneler Günü’nü kutlayan Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya, önümüzdeki yıllarda bu ve buna benzer farklı sosyal etkinliklerle önümüzdeki 5 yılda hem ihtiyaç duyulan hizmetleri mahalle sakinlerine ulaştırmak için yoğun bir çaba harcayacağını, hem de bu tür etkinliklerle mevcut birlik ve beraberliği daha da güçlendirileceğini söyledi.
Etkinliğe katılan Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi büyük bir ilgi ile izlenirken, bir grup mahalleli genci açtığı ve üzerinde Cumhuriyetimizin 100’ncü yıl vurgusunun yapıldığı Türk Bayrağı da katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
Mahalle sakinleri gece boyunca Mahalle Muhtarı ve halk oyunları ekibi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken bu tür etkinliklerin belirli aralıklarla vatandaşlarla buluşturulmasını istedi.
Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ise başta etkinliği düzenleyen Mahalle Muhtarı İbrahim Kaya’ya ve azalara, Yörük kültürüne ilgi gösteren, destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme