• Haberler
  • Gündem
  • Ören Sahili, Sevcan ve Nurcan Kardeşlerin Mısırlarıyla Renkleniyor

Ören Sahili, Sevcan ve Nurcan Kardeşlerin Mısırlarıyla Renkleniyor

Muğla’nın doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Milas’a bağlı Ören Mahallesi sahilinde, Sevcan ve Nurcan kardeşlerin özverili çalışmaları ve sıcak yaklaşımları yerli halkı ve turistleri kendilerine çekiyor.


Muğla’nın doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Milas’a bağlı Ören Mahallesi sahilinde, Sevcan ve Nurcan kardeşlerin özverili çalışmaları ve sıcak yaklaşımları yerli halkı ve turistleri kendilerine çekiyor. Sahilde sundukları taze doğal mısır seçenekleriyle, tatilcilerin damak zevkine hitap eden kardeşler, güleryüzleriyle de dikkat çekiyor.

Sevcan ve Nurcan kardeşler, geçimlerini doğal mısır satışıyla sağlamanın yanı sıra, tatilcilerin yüzünde tebessüm bırakmayı da amaçlıyorlar. Sahilde sunulan közlenmiş, haşlanmış ve bardakta sunulan mısır seçenekleri, hem yerli halkı hem de turistleri cezbetmeyi başarıyor. Ürünlerinin doğallığı ve tazelikleri, tatilcilerin ilgisini çekerek onları rahatlatıcı bir mola almaya davet ediyor.

Denizden çıkan tatilciler, tuzlu suyun ardından Sevcan ve Nurcan kardeşlerin tezgahına yöneliyor. Kardeşlerin samimi sohbetleri ve güler yüzleri, tatilcilerin yorgunluğunu unutturuyor. Tatilciler, mola vererek bu sıcak ortamda bir süre geçirirken, Sevcan ve Nurcan kardeşler de onların tatil deneyimine renk katmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme