Otobüs bilet fiyatları artıyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala otobüs biletlerindeki fiyat artışları dikkat çekiyor. Ayrıca şehirler arası hizmet veren otobüs firmalarının Ramazan Bayramı tatilinde yapacakları ek seferler için izin dönemi bugün başlayacak.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs biletlerindeki fiyat artışları dikkat çekiyor. Ayrıca şehirler arası hizmet veren otobüs firmalarının Ramazan Bayramı tatilinde yapacakları ek seferler için izin dönemi bugün başlayacak.
Ramazan Bayramı’nda memleketlerine gitmek için hazırlıklara başlayan aileler otobüs bileti bakmaya başladı. Ancak bayram yoğunluğunu fırsata çeviren birçok otobüs firması internet sitesinde bayram öncesi ve bayram tarihine yakın biletler arasında en az 100 ila 200 TL arasında fiyat farkı uyguluyor.

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERE BAYRAMDA EK SEFER İZNİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünce şehirler arası sefer yapan otobüs firmalarının bayram tatili boyunca ek sefer düzenlemelerine izin verildi. B1 ve D1 yetki belgesi sahibi firmalar, zaman tarifesine bağlı olmadan, B2 ve D2 yetki belgeli 25 ve üstü koltuk kapasitesine sahip araçları 16 Nisan’a kadar kullanabilecek.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme