• Haberler
  • Gündem
  • Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi Gümüşkesen Caddesi üzerinde bir otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Muğla’nın Milas ilçesi Gümüşkesen Caddesi üzerinde bir otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan B.Y.N. ağır yaralandı.

Gümüşkesen Caddesi üzerinde Sürücü R.D.(72) 48 LM 858 plakalı otomobili ile eski halkbank kavşağı dan gelip Gümüşkesen caddesi’nden Adil Cüneyt sokağına dönmek istediği esnada Çaltılık istikametinden gelip eski Halkbank kavşağı istikametine seyir eden M.N. sevk ve idaresindeki 48vk197 plakalı motosiklete çarpması sonucu motosiklet sürücüsü M.N. ve motosiklette yolcu olarak bulunan B.Y.N yaralandı

Kazada motosiklet sürücüsü otomobile çarptıktan sonra kaldırımın üzerine savrulurken motosiklette yolcu olarak bulunan B.Y.N. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı olan M.N. ve B.Y.N.’ i Milas Devlet Hastanesi’ne götürürken, B.Y.N.’in bacağının kopma tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri otomobil sürücüsünü ifadesini almak üzere Emniyet müdürlüğüne götürdüler.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme