• Haberler
  • Milas
  • Özel Eğitim Öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılını Coşkuyla Kutladı

Özel Eğitim Öğrencileri Cumhuriyetin 100. yılını Coşkuyla Kutladı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Menteş Mahallesi’nde yer alan Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladı.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Menteş Mahallesi’nde yer alan Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladı. Okul yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikler, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Şube Müdürü İbrahim Türker Yaşaroğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu gibi önemli isimlerin katıldığı etkinlikler, Menteş Mahalle Camisi önünden okula düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü ile başladı. Ardından okulun spor sahasında oyunlar ve spor yarışmaları gerçekleştirildi.

Menteş Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı, 100. yıl bayrağının üzerindeki “1” rakamını boyadıktan sonra protokol üyeleri arasında sandalye kapma yarışına katıldı ve bu eğlenceli oyunda galip geldi. Okul atölyesinde üretilen bir hediye ile ödüllendirildi.

Diğer oyunlarda Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile Menteş mahalle sakinleri arasında rekabet oldu. Öğrenciler ise Cumhuriyet yürüyüşü ve spor sahasındaki etkinliklerde müziğin ritmiyle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme