• Haberler
  • Gündem
  • Rus YouTuber Tatiana'nın Cenazesi 15 Gün İçinde Teslim Alınmazsa Kimsesizler Mezarlığına Defnedilecek

Rus YouTuber Tatiana'nın Cenazesi 15 Gün İçinde Teslim Alınmazsa Kimsesizler Mezarlığına Defnedilecek

Dünyayı motosikletiyle gezen ve Muğla'nın Milas İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber Tatiana Rusozolina'nın Muğla Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin tamamlandığı öğrenildi.

Dünyayı motosikletiyle gezen ve Muğla’nın Milas İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber Tatiana Ozolina’nın Muğla Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin tamamlandığı öğrenildi.

-Muğla Adli Tıp Kurumu’na şuana kadar cesedin teslim alınmasıyla ilgili kimsenin gelmediği görüldü. Dünyayı motosikletiyle gezen ve Muğla’nın Milas İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber Tatiana Ozolina’nın Muğla Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin tamamlandığı ve Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerinin yaşanan kazanın ardından YouTuber Tatiana Ozolina’nın ölümüyle Rusya’nın Türkiye Büyükelçiliğine bilgi verdiği öğrenildi.

Sosyal medyada “MotoTanya” adıyla tanınan motosiklet tutkunu Tatiana Ozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla’nın Milas ilçesinde kaza geçirmişti. Onur Obut’un kullandığı motosiklet, Söke-Milas kara yolu Sarıçay mevkisinde Tatiana Ozolina yönetimindeki motosikletle çarpışmış ve Rusozolina’nın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirlenmişti.

OTOPSİ İŞLEMİ TAMAMLANDI
Dünyayı motosikletiyle gezen ve Muğla’nın Milas İlçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber Tatiana Ozolina’nın Muğla Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin tamamlandığı öğrenildi. Muğla Adli Tıp Kurumuna giden muğla gazetesi muhabiri, şu ana kadar Tatiana’nın cesediyle ilgili kimsenin kuruma gelmediği bilgisini verdiler. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri yaşanan kazanın ardından başlatılan soruşturmanın Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğüne işaret ederek, “Üzücü kazada yaşamını yitiren YouTuber Tatiana Ozolina’nın ölümüyle ilgili Rusya’nın Türkiye Büyükelçiliğine bilgi verildi” dediler.

15 GÜN İÇİNDE CESEDİN TESLİM ALINMASI GEREKİYOR
Muğla Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin tamamlanan Rus YouTuber Tatiana Ozolina’nın yakınlarının 15 gün içerisinde cesedi teslim alması gerektiği bilgisini veren yetkililer, Cesedin bu süre içinde teslim alınmazsa kimsesizler mezarlığına defnedileceğine işaret ettiler. Yetkililer, Bodrum’da geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda Litvanya´ya kaçtığı belirlenen Rus paralı asker 42 yaşındaki Andrej Kuslevic’in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi aynı yaştaki Rus uyruklu Irina Dvizova ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’nın Adli Tıp Kurumu’ndaki cenazelerinin ülkelerinde başlatılan kampanya sonrasında 15’inci gün yakınları tarafından teslim edildiğini hatırlattılar.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Bu arada, Kazada ağır yaralandığı bildirilen Onur Obut’un durumunun iyi gittiği ve tedavisinin Milas Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde sürdüğü ifade edildi. Sosyal medya da Tatiana Rusozolina gibi motosiklet paylaşımları yapan ve binlerce takipçisi olan Onur Obut’un takipçilerinin ise sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileterek, Obut’un sağlık durumu ve kazanın oluş şekli hakkında bilgi almaya çalıştığı görüldü.

RUSYA’DA KAMPANYA BAŞLATILDI
Motosikletle dünyayı gezen Rus fenomen Tatyana Ivanovna Ozolina, Muğla’da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Ozolina’nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya’da yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyası, ölen fenomenin sevgilisi Alex Volodikov ve kaza yaptığı sırada yanında bulunan motosikletli arkadaşı Sergey Hardikov tarafından sosyal medya hesaplarından duyurulmuştu. Alex Volodikov, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, Tatyana’nın ailesine destek olmak için resmi bir bağış kampanyası açıldığını belirtti. Paylaşımda, bağış yapmak isteyenler için banka kartı numarası da verildi.

YURTDIŞINA CENAZE NAKLİ ÇOK PAHALI
Türkiye’den dünyanın farklı ülkelerine cenaze nakil işlemlerinin Havayolu şirketi ve firmalara göre değişiklik göstermesine rağmen 5 ila 10 Bin EURO arasında olduğu ve bazı ailelerin bu nedenle yakınlarının cenazelerini güçlükle yurt dışına götürdüğü öğrenildi.

TATIANA OZOLİNA KİMDİR?
YouTube’da “Mototanya” adıyla bilinenTatiana Rusozolina, çektiği videolarla adını geniş kitlelere duyurdu. YouTube’da 2 milyon, Instagram’da ise 980 bini aşkın takipçisi olan Rusozolina, dünyanın dört bir yanını motoruyla dolaşıyordu. “Moto Tanya” adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina’nın çeşitli sosyal medya hesaplarında 8 milyon takipçisi olduğu ve Rusya’nın en popüler moto bloggerlarından biri olduğu öğrenildi. 13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina’nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme