• Haberler
  • Siyaset
  • Saim Tartan, Milas Belediye Meclisi İçin CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Saim Tartan, Milas Belediye Meclisi İçin CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.
Önceki dönemde CHP Milas İlçe Yönetimi’nde yer alan başarılı iş insanı Saim Tartan başvuru dosyasını CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’ya teslim ederek, Milas Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığı’nı açıkladı.
Milas halkının beklentilerini en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizerek, aday adaylığını açıklayan Tartan’ı başvuru dosyasını teslim ederken ilçe yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.
CHP üyesi olmaktan onur duyuyorum…
Başvuru dosyasını teslim etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Saim Tartan; “2009 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan bu büyük partinin bir üyesi olmaktan onur duyuyorum. Bu süreçte partimizin birçok görevinde yer aldım, son olarak da üç dönem boyunca CHP Milas Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. Parti içindeki tecrübelerimle ve sizlerin destekleriyle, partimizin ideallerini ve Milas halkının beklentilerini en iyi şekilde temsil etmek için Milas Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme