• Haberler
  • Asayiş
  • Seyir Halindeyken, Arkadan Gelen Otomobille Çarpıştı: 3 Yaralı

Seyir Halindeyken, Arkadan Gelen Otomobille Çarpıştı: 3 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi 19 Mayıs Bulvarı, Söke – Milas karayolu üzerinde K.A. idaresindeki 48 LE 683 plakalı araç ile sürücü Y.A. idaresindeki 48 ABE 994 plakalı aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Muğla’nın Milas ilçesi 19 Mayıs Bulvarı, Söke – Milas karayolu üzerinde, K.A. idaresindeki 48 LE 683 plakalı araç ile sürücü Y.A. idaresindeki 48 ABE 994 plakalı aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Sürücü K.B. 48 LE 683 plakalı aracı ile 19 Mayıs Bulvarında, Söke istikametinden Milas istikametine seyir halindeyken aracının direksiyon hakimiyetini kaybedip, gidiş yönüne göre sağ banket üzerinden orta refüj bölümüne savrulması ile yine arkasında sol şeritte aynı istikamete seyir halinde olan Y.A. idaresindeki 48 ABE 994 plakalı araca çarpması ve aracının karşı şeride geçmesi sonucu her iki aracın şoförü Y.A., K.B. ve araçta yolcu olarak bulunan Ö.Z. yaralandı

Kazada yol tek taraflı olarak trafiğe kapatılırken ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları Milas Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme