• Haberler
  • Asayiş
  • Son Dakika…Bilal Sonses Konseri’nde Atapark’ta Silahlı ve Bıçaklı Şahıslar Yakalandı

Son Dakika…Bilal Sonses Konseri’nde Atapark’ta Silahlı ve Bıçaklı Şahıslar Yakalandı

Milas, Muğla – 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde saat 21.00’de başlayan Bilal Sonses konseri sırasında, Milas Atapark Meydanı’nda, konser alanının hemen yanında bulunan amfi tiyatro bahçesinde bekçi unsurlarının dikkati sayesinde silah ve bıçak taşıyan bir şahıs gözaltına alındı. Olay, yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı ve çok sayıda vatandaşın toplandığı Bilal Sonses konserinin gerçekleştiği dakikalarda meydana geldi.

Milas, Muğla – 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde saat 21.00’de başlayan Bilal Sonses konseri sırasında, Milas Atapark Meydanı’nda, konser alanının hemen yanında bulunan amfi tiyatro bahçesinde bekçi unsurlarının dikkati sayesinde silah ve bıçak taşıyan 2 şahıs gözaltına alındı. Olay, yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı ve çok sayıda vatandaşın toplandığı Bilal Sonses konserinin gerçekleştiği dakikalarda meydana geldi.

30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde düzenlenen Bilal Sonses konseri sırasında Bekçi unsurlarının dikkatini çeken şüpheli şahıslar, yapılan üst aramasında silah ve bıçakla birlikte yakalandı. Şahıslar, hemen gözaltına alınarak asayiş büro amirliğine götürüldü.

Olayın meydana geldiği sırada amfi tiyatro bahçesinde konserden Taşan kalabalık, durumu fark edince büyük bir heyecan yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi ve kalabalık güvenli bir şekilde dağıtıldı.

Polis Ekipleri Bölgeyi İnceledi

Gözaltına alınan şahısların yakalandığı bölgede polis ekipleri detaylı bir araştırma yaptı. Ortalığı kolaçan eden ekipler, olası diğer şüpheli durumlar veya tehlikeler için gerekli önlemleri aldı.

Olayın ardından, Atapark Meydanı ve çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için tedbirlerin en üst seviyede olduğunu belirttiler.

Bekçi unsurlarının dikkati ve hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir olumsuzluğun önüne geçilmiş oldu.

Bakmadan Geçme