• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika… Milas’ta Muhtarın Evine Silahlı Saldırı Düzenlendi

Son dakika… Milas’ta Muhtarın Evine Silahlı Saldırı Düzenlendi

Milas’ın Türk Evleri Mahallesi’nde şok eden bir olay yaşandı. Türk Evleri Mahalle Muhtarı Ercan Yılmaz’ın evine silahlı saldırı düzenlendi. Olayın ardından kaçan saldırgan, evin önündeki elektrik direğine çarpınca mahallede elektrikler kesildi.

Milas’ın Türk Evleri Mahallesi’nde şok eden bir olay yaşandı. Türk Evleri Mahalle Muhtarı E.Y.’nin evine silahlı saldırı düzenlendi. Olayın ardından kaçan saldırgan, okulun önündeki elektrik direğine çarpınca mahallede elektrikler kesildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, saldırganın mahallenin muhtar azası hem de muhtarın akrabası olduğu ve aralarında husumet bulunduğu ifade edildi. Şans eseri, saldırı sırasında muhtar E.Y. ve eşi Ören Mahallesi’nde ki bir düğüne katıldıkları ve evde bulunmadıkları için olayda can kaybı ya da yaralı olmaması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Saldırının ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Yapılan saldırının ardından kaçan şüphelinin yakalanması için bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Saldırıya uğrayan evin önü jandarma tarafından güvenlik şeridiyle kapatılırken, devrilen elektrik direğinin yol üzerine saçtığı teller nedeniyle bölgedeki trafik ve yayalar için geçişlere izin verilmediği öğrenildi.

Olayla ilgili emniyet güçleri ve jandarma tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayın nedenleri ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor. Saldırının arkasındaki nedenler ve şüphelinin yakalanma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi bekleniyor.

Bakmadan Geçme