Son Dakika…Yerkesik’te Korkunç Kaza : 22 Yaralı

Muğla, Yerkesik-Abük yolunda akşam saatlerinde Akbük istikametinden Yerkesik Mahallesi yönünde seyreden 48 EB 293 plakalı kamyonet sürücüsü Necmettin Çetin, Kerimoğlu Türküsü Evi mevkiinde karşı yönden gelen Bilal Urhan yönetimindeki 48 BB 0069 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Muğla, Yerkesik-Akbük yolunda akşam saatlerinde Akbük istikametinden Yerkesik Mahallesi yönünde seyreden 48 EB 293 plakalı kamyonet sürücüsü Necmettin Çetin, Kerimoğlu Türküsü Evi mevkiinde karşı yönden gelen Bilal Urhan yönetimindeki 48 BB 0069 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 40 EB 293 plakalı kamyonet içinde sıkışan sürücü Necmettin Çetin ve yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Üldür’ü sıkıştıkları aracın ön bölümünden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Minibüs içinde yolcu olarak bulunan 20 kişiden 19’u Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 3 kişi de özel hastanede tedavi altına alındı.

Muğla Büyükşehir belediye Başkanı Osman Gürün şu açıklamayı yaptı;

“Menteşe-Yerkesik’te bir özel toplu taşıma aracıyla bir kamyonetin kaza yaptığını üzülerek öğrendim. Hayati tehlikesi olan vatandaşımız olmadığını öğrenmek bizi rahatlattı.Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun” dedi.

Bakmadan Geçme