Tevşi, Arkadaşlarıyla Birlikte CHP'ye Üye Oldu

Türkiye sakatlar Derneği Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi, arkadaşlarıyla birlikte CHP Milas İlçe Örgütü'nün Salı toplantısına katılarak, CHP'ye kayıt işlemlerini yaptırdılar. Tevşi'nin, üyelik rozetini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat taktı.

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi, arkadaşlarıyla birlikte CHP Milas İlçe Örgütü’nün Salı toplantısına katılarak, CHP’ye kayıt işlemlerini yaptırdılar. Tevşi’nin, üyelik rozetini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat taktı.
CHP Milas İlçe Örgütü’nün geleneksel Salı toplantısı, ilçe binasında yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, seçimlere az bir süre kaldığını ifade ederek, çalışmalarının artarak devam ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, seçimlere yönelik çalışmaların ve toplantılarının devam ettiğine dikkat çekerek, yapılacak iş bölümlerinin ardından çok daha yoğun çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Tokat, 14 Mayıs seçimlerinin gerçek anlamda bir kader seçimi olduğunu da vurgulayarak, ekonomik veriler ve yaşanan son gelişmeler üzerinden değerlendirmeler yaptı.
“DERNEKTEKİ HİZMETLERİMİZE HİÇBİR AYRIMCILIK YAPMADAN DEVAM EDECEĞİM”
Toplantı sonunda CHP’ye üye olan Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi Başkanı Hüsnü Tevşi ile bazı dernek üyelerine parti rozetleri takıldı.
Toplantının ardından duygularını paylaşan Hüsnü Tevşi; “CHP’ye üye olmak, kendi kişisel tercihim. Derneğimizde hiçbir parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımıza devam edeceğim. Bu nedenle tüm engelli kardeşlerimin ve ailelerinin içleri rahat olsun” diye konuştu.
Tevşi CHP’ye olma gerekçesini şöyle açıkladı:
“Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi olarak 3 yılı aşkın süredir Milas’ta yüzlerce engellimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin hayatına dokunduk. Şube Başkanlığım süresince hiçbir ayrım yapmadan sorumluluğumuz gereği engellilerimiz için çözüm yolları üretmeye, onları topluma kazandırmaya çalıştım. Ekonomik şartların bu kadar zorlaştığı bu günlerde halâ yeterli düzeyde değişmeyen engelli maaşlarının, medikal ürünlerin devlet katkı paylarının artan medikal ürün fiyatlarına orantılı olarak artmamasının, değiştirilen engelli rapor kriterlerinde ötürü mağdur olan yüzlerce engellinin, aile gelir kriterine bağlı olarak kesilen engelli maaşlarının daha rahat dile getirileceği ve çözümün adresi olarak Cumhuriyet Halk Partisine üye olarak mücadeleme devam etme kararı aldım. Fakat bu kararımın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her kesimden tüm engellilerimize hizmet etmeme engel olmayacaktır. Mevcut koşullarda gerçek engelli mücadelemi kutuplaştırmasan, ayrıştırmadan devam ettireceğim. Toplumumuzun haksızlığa uğrayan, ezilen engellilerimizin hak, hukuk, adalet şiarıyla her daim yanında olacağım.
Bir grup dernek üyemizle toplu üyelik yaparak katıldığımız CHP’deki üyeliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme