• Haberler
  • Muğla'dan
  • Türkler yabancı turistlerin yeme-içme ve eğlenmesini uzaktan izliyor!

Türkler yabancı turistlerin yeme-içme ve eğlenmesini uzaktan izliyor!

Türkiye'de yabancı turist sefa sürerken, Türk vatandaşları ve yerli turistler de cefa çekiyor. Tatil merkezlerinden biri olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde çekilen bir görüntü ise herşeyi adeta özetliyor.

Türkiye’de yabancı turist sefa sürerken, Türk vatandaşları ve yerli turistler de cefa çekiyor. Tatil merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde çekilen bir görüntü ise herşeyi adeta özetliyor.

Yabancı turistler Türkiye’nin tadını çıkarırken, Türk vatandaşları ise geçim derdiyle mücadele ediyor. Son dönemde döviz kurlarında yaşanan yükselmeler Türkiye’yi ucuz tatil cenneti haline getirdi. Yabancı turist talebinin artması konaklama fiyatlarının yükselmesini sağlayarak yerli turisti eve mahkum ederken, tatil ilçelerinde ikamet eden ve tatile gelen Türk vatandaşlar ise yabancı turistlerin yeme-içme ve eğlenmesini uzaktan izliyor.
Fethiye Forum adlı sosyal medya hesabından paylaşılan ve Çalış sahil kenarında kayda alınan bir görüntü ise içinde bulunduğumuz durumu özetlemiş durumda.

“İNSANI ÜZÜYOR”
Görüntülerde açıklama olarak yazılan yazılarda şu ifadelere yer verildi;
“Son durum. Yabancı turistler mekanlarda Yerli turistler ise duvarda oturup onları izliyor. Son döviz fiyatı artışlarından sonra Fethiye Çalış’da mekanlarda yemek yiyen içkisini içen yabancı turistler ve onları karşı duvarda oturup bakkaldan aldığı çerezi yerken izleyen yerli turistleri görmek insanı üzüyor.”

Bakmadan Geçme