• Haberler
  • Siyaset
  • Ülkü Ocakları’ndan Cumhur ittifakı seçim bürosuna geniş katılımlı ziyaret

Ülkü Ocakları’ndan Cumhur ittifakı seçim bürosuna geniş katılımlı ziyaret

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ergül, Başkan Vekili Hüseyin Yeler, Teşkilat Başkanı Ali Akgül, Taşra Sorumlusu Yunus Emre Kılıç ve Sosyal Medya Sorumlusu Ali Bozdoğ ve Milas Ülkücü Hareket'e bağlı gençler katıldı.

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Ergül, Başkan Vekili Hüseyin Yeler, Teşkilat Başkanı Ali Akgül, Taşra Sorumlusu Yunus Emre Kılıç ve Sosyal Medya Sorumlusu Ali Bozdoğ ve Milas Ülkücü Hareket’e bağlı gençler katıldı.

Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı ile sohbet eden ve gençlere seslenen Yiğitkaya; “Bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe başarı kaçınılmaz olacaktır bunu ancak biz olursak başarabiliriz. Milas’ın sorunlarını ve çözüme yönelik tüm projelerimiz ile Milas’ı 5 yılda hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
MİLAS ŞİMDİYE KADAR HİÇ BU KADAR DEĞİŞİMİ İSTEMEDİ.
Gençler ile gerçekleşen sohbette yoğun bir mesai harcadıklarını ve insanların tek istediği Milas’a hizmet diyen Yiğitkaya, Milas’ı yeniden inşa edecek projeler ile geldiklerini gençlere yönelik ise spordan sanata bir bütün olarak herkesi kapsayan türden kompleksler ile bir farklılık ortaya çıkartacaklarını belirtti.
Kendisini hangi alanda yetiştirmek istiyorsa istediği branşı bünyesinde barındıracak çalışmalarla gençleri en iyi şekilde yetiştirecek ortamlar sunacağını belirten Yiğitkaya; “Spor ve dallarını içeren tiyatro ve diğer sanat dallarını ele alan projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Sizlerin fikirleri bizler için çok önemlidir” dedi.
Milas Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme