• Haberler
  • Eğitim
  • Üstün Hizmet Ödüllü Dr. Mete Ersoy’un, Vefatının 5. Yıl Dönümü

Üstün Hizmet Ödüllü Dr. Mete Ersoy’un, Vefatının 5. Yıl Dönümü

TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü´ne layık görülen, İlçemize, eğitime ve gençlere yapmış olduğu katkılar ile 7 ' den 70'e herkesin yüreğinde iz bırakan, Milas'ımızın eğitim aşığı hayırsever merhum Dr. Mete ERSOY, merhume annesi adına yaptırdığı Havva Ersoy Anaokulunun yanı sıra, Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi yaptırarak binlerce öğrencinin modern şartlarda eğitim imkânı yakalamasını sağlamış ve her daim yapmış olduğu hayırlar ile yaşayacaktır.

Dr. Mete Ersoy’un vefatının 5. yıldönümü sebebiyle Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal bir mesaj yayınladı.

“TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü´ne layık görülen, İlçemize, eğitime ve gençlere yapmış olduğu katkılar ile 7 ‘ den 70’e herkesin yüreğinde iz bırakan, Milas’ımızın eğitim aşığı hayırsever merhum Dr. Mete ERSOY, merhume annesi adına yaptırdığı Havva Ersoy Anaokulunun yanı sıra, Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi yaptırarak binlerce öğrencinin modern şartlarda eğitim imkânı yakalamasını sağlamış ve her daim yapmış olduğu hayırlar ile yaşayacaktır.

Yaptıklarının hepimize rehber olması dileğiyle; Hayırsever eğitim aşığı Merhum Dr. Mete Ersoy’un vefatının 5. yıldönümünde rahmet, saygı, minnetle anıyor, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme