• Haberler
  • Milas
  • Vali Orhan Tavlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Milas ilçemizde Birçok Avrupa ve dünya şampiyonu yetiştiren Milli Güreşçilerin de yatılı olarak kaldığı ve antrenmanlarını aksatmadan sürdürdüğü Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Milas ilçemizde Birçok Avrupa ve dünya şampiyonu yetiştiren Milli Güreşçilerin de yatılı olarak kaldığı ve antrenmanlarını aksatmadan sürdürdüğü Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi.

Spor ve Eğitimin harmanlandığı bu tesiste milli ve manevi değerleri yüksek gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı çalışmalar hakkında sporculardan ve antrenörlerinden bilgi aldı.

Sporcularla sohbet ederek tek tek hedeflerini soran Vali Orhan Tavlı Hedeflerimiz de beklentimiz de büyük size inanıyor ve güveniyoruz. Sonuna kadar yanınızdayız. Biz her türlü imkânı sizlere sağlamaya, her türlü ihtiyacınızı karşılamaya devam edeceğiz. Sizlerin de azim ve kararlılıkla, emin adımlarla Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğuna ulaşacağınıza, bayrağımızı göndere çektireceğinize, istiklal marşımızı okutacağınıza inanıyorum. Hepinize sağlık ve başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretinde Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş eşlik etti.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme