Yangın Çıktı Belediye Başkanı “Sabotaj” Dedi

Muğla'nın Bodrum İlçesi Dereköy Kavakderesi bölgesinde sabah 5:00 sıralarında yangın çıktı. Yangınla ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sabotaj olma ihtimali olduğunu vurgulayarak, “Bu alanlardaki yapılaşma hayallerine asla geçit vermeyeceğimizi bir defa daha altını çizerek söylüyorum” dedi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Dereköy Kavakderesi bölgesinde sabah 5:00 sıralarında yangın çıktı. Yangınla ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sabotaj olma ihtimali olduğunu vurgulayarak, “Bu alanlardaki yapılaşma hayallerine asla geçit vermeyeceğimizi bir defa daha altını çizerek söylüyorum” dedi.

BAŞKAN ARAS: “SABOTAJ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Yangının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras şu ifadeleri kullandı: “Bu sabahın erken saatlerinde alevlerin, Dereköy Kavakderesi bölgemizde yeniden yükseldiği haberini almamızın ardından, yangına anında müdahale edildi, söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına neden olacak hiçbir faktörün bulunmadığı bu bölgemizde aniden yükselen ve kuvvetli rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen alevler, bir sabotajın sonucu gibi görünüyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.”

“YAPILAŞMA HAYALLERİNE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

“Bodrumlular olarak elimizde kalan ormanlarımızı hainlere, yangınlara ve ranta karşı korumaya kararlı olduğumuzu, yangınlarda kaybettiğimiz ormanlık alanlarımızı yeniden eski haline getirmek için gece gündüz çalışacağımızı, bu alanlardaki yapılaşma hayallerine ise asla geçit vermeyeceğimizi, bir defa daha altını çizerek söylüyorum. Bodrum aşıklarının, gönülleri rahat olsun.”

Bakmadan Geçme