• Haberler
  • Siyaset
  • Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Görkem Naganlu’dan Milas Belediyesi’ne Sert Eleştiriler

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Görkem Naganlu’dan Milas Belediyesi’ne Sert Eleştiriler

Milas ilçesinde, yerel yönetim anlayışı ve belediyecilik uygulamaları, Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Görkem Naganlu’nun sert eleştirileriyle gündeme geldi. Naganlu, mevcut CHP’li yerel yönetimi, uzun yıllardır devam eden bazı sorunları çözmedeki yetersizlikleri ve belli bir kesime odaklanan hizmet anlayışı nedeniyle eleştirdi.

Milas ilçesinde, yerel yönetim anlayışı ve belediyecilik uygulamaları, Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Görkem Naganlu’nun sert eleştirileriyle gündeme geldi. Naganlu, mevcut CHP’li yerel yönetimi, uzun yıllardır devam eden bazı sorunları çözmedeki yetersizlikleri ve belli bir kesime odaklanan hizmet anlayışı nedeniyle eleştirdi.

Görkem Naganlu’nun eleştirileri, özellikle Milas’ta yaşanan su kesintileri, altyapı sorunları, kanalizasyon ve fosseptik sistemlerinin yetersizliği, ulaşım ve yollardaki problemler gibi temel belediye hizmetlerindeki aksaklıklar üzerine yoğunlaşıyor. Ayrıca, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunulmasının yerel esnaf üzerinde yarattığı olumsuz etkiler de eleştirilere konu oluyor.

Naganlu, yerel yönetimin “Nasıl olsa ceketimi assam kazanıyorum” mantığıyla hareket ettiğini ve sadece kendilerine oy veren gruplara hizmet ettiğini iddia ederek, bu anlayışın kabul edilemez olduğunu vurguluyor. Ayrıca, su faturalarının detaylarına dikkat çekerek, vatandaşları bu konuda bilinçlendirme çağrısında bulunuyor ve diğer büyükşehir belediyeleriyle kıyaslamalar yapılmasını öneriyor.

İşte Naganlu’nun yapmış olduğu açıklama

Yıllardır her seçim sürecinde gerek iktidar gerekse ana muhalefet oyların kendisinde toplanmasını istediği için diğer partilere “OY BÖLMEYİN” çağrısı yapmaktadır. Bu millet sizin bitmek bilmeyen taht kavgalarınızı izlemek zorunda değil! 22 yıldır yaşadıklarımız ortada… Biri der hükümetle yerel yönetim bir olmazsa hizmet alamazsınız, diğeri der hükümete karşı durduğumuz için hizmet yapamıyoruz. 22 yıldır geneli de yereli de sizler yönetiyorsunuz kardeşim. 22 yıllık Akp iktidarlığından sıkılanlara soruyorum. 22 yıldır hizmet almak için taklalar attığınız yereldeki Chp iktidarından sıkılmadınız mı? Sıkılmadık diyorsanız şayet bildiğinizi okuyun. Ondan sonra da vay efendim Muski neden şöyle, toplu taşımalar neden böyle, yollar neden bozuk, altyapı neden yetersiz diye yakınmayın. Bu yıl su faturalarınızı elinize alıp bir bakın. Kaç lira su bedeli, kaç lira atık su bedeli ödemişsiniz diğer büyükşehir belediyeleriyle kıyaslayın. Kaç defa su kesintisi yaşanıp kaç defa bu konuda çözüm üretildiğine de bakın. 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşımalarda şoför esnafının yaraları hala sarılamadı. Belediye sınırları içerisindeki yolların hali malum. Muğlalının aracı sanayiden çıkmaz oldu. Altyapı desen evlere şenlik. Bazı mahallelerde kanalizasyon bile yok. Hala foseptik araçları kol geziyor. Demek ki neymiş? Nasıl olsa ceketimi assam kazanıyorum mantığıyla belediyecilik olmuyormuş. Sadece kendilerinden memnun güruhlara hizmet eden bir belediyecilik anlayışı kabul edilemez. Bugün neyi eleştiriyorsanız aynısını sizler yapıyorsunuz ve belli bir kesime hala güven vermiyorsunuz. Liyakatten dem vuranlar liyakatsizliğin dibine vurduğunun farkında değil!

Görkem NAGANLU

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı

Bakmadan Geçme