• Haberler
  • Siyaset
  • Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı’ndan ‘Sinan Ateş’ Açıklaması

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı’ndan ‘Sinan Ateş’ Açıklaması

Geçtiğimiz hafta başkent Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in alçak bir saldırıyla kahpece şehit edildiğine vurgu yapan Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklama ile olayı kınadı ve sorumluların bir an önce bulunarak hak ettikleri cezaya çarptırılmasını talep ettiler.

Geçtiğimiz hafta başkent Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in alçak bir saldırıyla kahpece şehit edildiğine vurgu yapan Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklama ile olayı kınadı ve sorumluların bir an önce bulunarak hak ettikleri cezaya çarptırılmasını talep ettiler.

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar imzasıyla ilçedeki basın kuruluşlarına gönderilen yazılı açıklamada, 4 gün önce başkent Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in alçak bir saldırıyla kahpece şehit edildiğine vurgu yapıldı. Yapılan açıklama şöyle:

“Kiralık katiller tarafından yapılan alçak saldırı sonucunda hayatını kaybeden, kahpece şehit edilen Doç.Dr. Sinan Ateş’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm ülkücü camiaya başsağlığı ve sabırlar diliyor, kahpece vuranları kınıyor, cezalarını çekmesini istiyoruz.

Söylenecek çok şey var ama gerçekleşen bu alçak saldırıya yönelik kelimeler kifayetsiz kalıyor. Gencecik bir gencin ömrünün baharında solup gitmesine, hiç bir sebep iki evladını babasız bırakmak için geçerli bir neden olamaz.

Zafer Partisi olarak merhumun ailesine sabır diliyor, başımız sağolsun diyoruz.

‘Arkadaşlar haydi artık saflar dizilsin!

Uzak yakın ufuklardan koşup gelerek,

Belde çelik kılıç, içte çelikten yürek,

Taşıyanlar saflarını belli etsin.’

Nihal Atsız

Bakmadan Geçme