• Haberler
  • Milas
  • Zihinsel Engelli Genç Bir Haftadır Kayıp: En Son Milas’ta Görüldü

Zihinsel Engelli Genç Bir Haftadır Kayıp: En Son Milas’ta Görüldü

Aydın'ın Çine ilçesinde ikamet eden 30 yaşındaki Servet Cesur'dan 30 Temmuz tarihinden bu yana haber alınamıyor. Zihinsel engelli olduğu ailesi tarafından belirtilen Cesur, kaybolduğu gün üzerinde kırmızı tişört, eşofman ve terlikle evinden ayrıldı.

Aydın’ın Çine ilçesinde ikamet eden 30 yaşındaki Servet Cesur’dan 30 Temmuz tarihinden bu yana haber alınamıyor. Zihinsel engelli olduğu ailesi tarafından belirtilen Cesur, kaybolduğu gün üzerinde kırmızı tişört, eşofman ve terlikle evinden ayrıldı.

Olayı yakından takip eden aile, son olarak Servet Cesur’un Milas’ın Koru yolunda görüldüğü bilgisini paylaştı. Cesur’un ağabeyi Mustafa Cesur, konuyla ilgili endişelerini dile getirerek, “Kardeşimin bedenen bir engeli yok. Ancak zihinsel engelli. Onu gören veya bulan vatandaşlarımızdan ricam, 0545 944 86 30 numaralı telefona ulaşmaları ya da 112 acil çağrı merkezine bilgi vermeleridir.” ifadelerini kullandı.

Yetkililer, yarın emniyet güçleriyle birlikte Servet Cesur’un son görüldüğü yerlerdeki kamera kayıtlarını inceleyeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme