DOLAR 32,2527 -0.09%
EURO 34,7978 -0.11%
ALTIN 2.426,860,10
BITCOIN 1994494-1,63%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akşam üzeri Milas’ta korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı

Akşam üzeri Milas’ta korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı

ABONE OL
Mart 21, 2023 22:55
Akşam üzeri Milas’ta korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesi Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, hüzünlü bir olaya neden oldu. Kamyonet sürücüsü N.B.’nin kullandığı araç, M.D.’nin kullandığı motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü M.D. yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. N.B.’nin yönetimindeki kamyonet, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’nde seyir halindeyken M.D.’nin kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Dursun, yere düştü ve yaralandı.

Olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü M.D., ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelerin ardından M.D.’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın nedeni hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın detaylarına ilişkin olarak yapılan açıklamaların ardından, yetkililerin soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi. Trafik kazalarının her zaman üzücü sonuçlara yol açabileceği hatırlatılarak, sürücülerin trafik kurallarına uyarak dikkatli bir şekilde araç kullanmaları çağrısı yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.