DOLAR 32,2981 0.18%
EURO 34,8677 -0.07%
ALTIN 2.423,47-0,85
BITCOIN 20340912,97%
Muğla
20°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçi’nde, Önlem Alınmayan Tehlike Hayat Aldı: Muhtar İsyan Etti

Boğaziçi’nde, Önlem Alınmayan Tehlike Hayat Aldı: Muhtar İsyan Etti

ABONE OL
Eylül 23, 2023 19:20
Boğaziçi’nde, Önlem Alınmayan Tehlike Hayat Aldı: Muhtar İsyan Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı turistik Boğaziçi Mahallesi’nde yol ortasında bırakılan beton elektrik direğini çarpan sürücü yaşamını yitirdi. Mahalle muhtarı ise defalarca elektrik şirketine yapılan uyarıların ciddiye alınmadığını söyledi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı turistik Boğaziçi Mahallesi sitelere mevkiinde meydana gelen olayda bir otomobilin sürücüsü Osman Dinç direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun ortasındaki elektrik direğine çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Dinç’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

MAHALLE MUHTARI DAHA KAÇ KİŞİ ÖLECEK

Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat Karakoyun, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada yol içerisindeki elektrik direğinin yol kenarına alınması için ilgili elektrik şirketine defalarca müracaatta bulunduğunu belirterek  “Bodrum ve Milas  AYDEM ‘e (Aydın denizli Elektrik Dağıtım A.Ş) defalarca yazı yazdım, defalarca söyledim, ricada bulundum, dinletemedim. Direğin 2024 yılı içerisinde kenara alınacağını söylüyorlardı. Ne yazık ki olan oldu artık. Korktuğumuz başımıza geldi. Elektrik direği yol kenarına alınmış olsa belki de bu kaza hiç yaşanmayacaktı. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yetkililerin de bu direkle ilgili yapılması gerekeni başka canlarımızı da kaybetmeden bir an önce yapmalarını diliyorum. Daha kaç kişi ölecek” dedi.

Osman Dinç’ in cenazesi otopsi için Muğla Adil Tıp Kurumu’na gönderildi, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Dinç’in cenazesinin memleketi Samsun’da toprağa verileceği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.