DOLAR 32,2661 -0.09%
EURO 34,8504 -0.05%
ALTIN 2.425,080,02
BITCOIN 20310452,65%
Muğla
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Geniş Tekne Taşıyan Tır, Ören Yolunu Birbirine Kattı: Çok Sayıda Araç Kaza Yaptı

Geniş Tekne Taşıyan Tır, Ören Yolunu Birbirine Kattı: Çok Sayıda Araç Kaza Yaptı

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 01:19
Geniş Tekne Taşıyan Tır, Ören Yolunu Birbirine Kattı: Çok Sayıda Araç Kaza Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Gece yarısı meydana gelen ve bir kişinin yaralandığı trafik kazasının sebebi, hiçbir önlem alınmadan yol üzerinde tekne taşıyan bir tır olduğu ortaya çıktı. Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas’tan Ören’e doğru seyreden bir tır, üzerindeki geniş tekne nedeniyle yolun iki şeridini de kapattı. Yol üzerinde herhangi bir öncü veya artçı aracın bulunmaması ve uyarı işaretlerinin olmaması nedeniyle, tırın üzerindeki tekne, çok sayıda aracın tarlalara girmesine ve kazalar yapmasına yol açtı.

Olay, saat 00.30 civarında Milas Ören karayolu üzerinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, geniş boyuttaki teknenin iki yönlü trafiği engellemesi sonucunda, birçok sürücü manevra yapmak zorunda kaldı. Bazı araçlar, kontrollerini kaybederek tarlalara girdi ve kazalar oluştu.

Olay yerindeki görgü tanıklarından biri olan A.Ö., “Karanlıkta aniden karşımıza çıkan tekne nedeniyle şaşkına döndük. Önceden herhangi bir uyarı veya işaret yoktu. Yolu tamamen kaplayan bir tekne ile karşılaşmayı hiç beklemiyorduk.” şeklinde konuştu.

Bu kaza sonucunda, araçlardan birinde bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Diğer sürücüler ve yolcular ise büyük bir şok yaşadı.

Bu olay, özellikle geniş yük taşıyan araçların seyir halindeyken ne kadar tehlikeli olabileceğini ve gerekli önlemlerin mutlaka alınması gerektiğini bir kez daha göstermiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.