DOLAR 32,2539 -0.09%
EURO 34,8240 -0.04%
ALTIN 2.426,690,09
BITCOIN 1991960-1,56%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas-Bodrum karayolunda kaza: Otomobil takla attı

Milas-Bodrum karayolunda kaza: Otomobil takla attı

ABONE OL
Mart 27, 2023 20:26
Milas-Bodrum karayolunda kaza: Otomobil takla attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Milas karayolunda bugün meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı. Edinilen bilgilere göre, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atan bir otomobilin içinde bulunan yolcular kazayı yara almadan atlattılar.

Olay, öğle saatlerinde Bodrum Milas karayolununda meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kontrolden çıkan aracıyla yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atarak yan döndü.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen durarak yardım etmek için araçlarından indi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, kazazedelere müdahale etti. Araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İlk kontrollerde herhangi bir yaralanma tespit edilmediği için, kazazedeler ambulansla hastaneye sevk edilmedi.

Kaza nedeniyle Bodrum Milas karayolunda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrol altına aldı. Araç, olay yerine gelen çekici yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenini ve sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiğini araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.