DOLAR 32,2184 -0.2%
EURO 34,7920 -0.13%
ALTIN 2.421,85-0,11
BITCOIN 19969980,96%
Muğla
16°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas-Bodrum Karayolunda Ters Dönmüş Araç Bulundu

Milas-Bodrum Karayolunda Ters Dönmüş Araç Bulundu

ABONE OL
Şubat 26, 2024 23:46
Milas-Bodrum Karayolunda Ters Dönmüş Araç Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas-Bodrum karayolu üzerinde seyir halinde olan vatandaşlar, yol kenarında ters dönmüş ve hurdaya dönmüş bir otomobil ile karşılaştı. Kaza sonucu bütün camları kırılan ve takla atmış olan aracın yanına giden vatandaşlar, otomobilin içerisinde kimsenin olmadığını fark ettiler. Durumu hemen güvenlik güçlerine bildiren vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan kişi veya kişilerin kimlikleri ve olası yaralanmaları hakkında araştırma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kazada yaralananlar büyük ihtimalle başka bir araçla hastaneye götürülmüş olabilir. Yaralıların durumunun kritik olduğunu ve bu yüzden olay yerinde beklenmeden hastaneye sevk edildikleri üzerinde duruluyor.

Güvenlik güçleri, kazaya karışan aracın nasıl bu duruma geldiğini ve araçta bulunanların kimlikleri ile sağlık durumları hakkında detaylı bir soruşturma yürütüyor. Kazanın nedenine ve sonuçlarına ilişkin bilgilerin, soruşturma tamamlandıkça netleşeceği belirtiliyor.

Yetkililer, kazanın gerçekleştiği bölgede seyahat eden sürücüleri, olası benzer durumlarla karşılaşmaları halinde hemen güvenlik güçlerine haber vermeleri konusunda uyarıyor. Ayrıca, trafik güvenliğinin önemi bir kez daha vurgulanarak, tüm sürücülerin kurallara uymaları ve dikkatli olmaları isteniyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz….

https://www.instagram.com/reel/C30w1-CtYlt/?igsh=cWZhNmUzNXF3ZnI3

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.