DOLAR 32,2585 -0.07%
EURO 34,8320 0%
ALTIN 2.430,250,24
BITCOIN 1994152-1,62%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas-Bodrum Yolu’ndaki Feci Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Milas-Bodrum Yolu’ndaki Feci Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

ABONE OL
Nisan 22, 2024 09:15
Milas-Bodrum Yolu’ndaki Feci Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas’tan Bodrum yönüne seyir halinde olan bir otomobilin, Hatay’dan Bodrum’a giden bir otobüsle feci bir kazaya karıştığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olay, Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik Mahallesi Adabükü, Boğaziçi Kavşağı’nda meydana geldi.

Görüntüler, otobüsün sol şeritte seyir halindeyken, otomobilin sağ şeritten gelip aniden sol şeride geçerek otobüsün önüne kavşaktan dönmek istediğini istanbul escort gösteriyor. Bu ani manevra, otobüsle çarpışmaya sebep oldu. Çarpışmanın etkisiyle otomobil metrelerce takla atarak parçalandı ve karşı şeride geçti.

Kazada, otomobilin içinde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi sekreteri Hüseyin Dursun hayatını kaybetti. Ayrıca, Üniversitenin Fen Fakültesi’nde profesör olan Ahmet Zeybek ile iç denetçi personeller Tuncay Taylan ve Ünal Tolun ağır yaralandı. Yaralılar, hemen en yakın hastaneye sevk edildi.

Kazada otomobil hurdaya dönerken, otobüsün yedek şoför Selim Açıkgöz, “Otobüste 10 yolcu vardı. Sol şeritten ilerliyorduk. Otomobil sağ şeritten gelip, otobüsün önüne geçti. Bize fren yapmaya fırsat bırakmadı. İkimiz de aynı istikametten geliyorduk” dedi.

Ağır yaralı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi’nde profesör olan Ahmet Zeybek’in, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi. 

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakülte Sekreteri Hüseyin Dursun’un cenazesi, Bugün Kurşunlu Cami’nde kılınacak Cuma Namazı sonrası Yeni Mezarlığa defnedilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.