DOLAR 32,2717 -0.03%
EURO 34,9493 0.33%
ALTIN 2.438,580,57
BITCOIN 1991231-1,90%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milas Ören Yolunda Tır Düellosu: Trafikte Tehlike Çanları

Milas Ören Yolunda Tır Düellosu: Trafikte Tehlike Çanları

ABONE OL
Şubat 9, 2024 23:24
Milas Ören Yolunda Tır Düellosu: Trafikte Tehlike Çanları
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Özellikle yoğun kullanılan Milas Ören karayolunda yaşananlar, trafik güvenliğine dair endişeleri bir kez daha gündeme getirdi. Milas’ın tek şeritli Ören yolunda, iki tır şoförünün inatlaşması ve birbirlerine yol vermeyi reddetmeleri nedeniyle trafikte ciddi aksamalar meydana geldi.

Olay, her iki tır şoförünün de Milas Ören karayolu üzerinde seyir halindeyken, birbirlerini geçme ve sollama girişimleri sırasında başladı. Şoförlerin inatçı tutumları, birbirlerine yol vermeme kararı ve sık sık sellektör yaparak birbirlerini uyarıda bulunmaları, arkadan gelen sürücüler için büyük bir tehlike oluşturdu.

Tek şeritli ve dar olan Ören yolunda, iki devasa tırın uzun süre yan yana seyretmesi, arkalarında önemli ölçüde araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu. Diğer sürücüler, yaşanan durum karşısında hem şaşkınlık hem de endişe yaşadı. Çünkü iki tırın bu tehlikeli dansı, potansiyel bir trafik kazası riskini beraberinde getiriyordu.

Trafik güvenliği uzmanları, bu tür davranışların sadece sürücüler arasındaki anlık gerilimlerden öte, diğer yol kullanıcıları için de ciddi tehlikeler oluşturduğuna dikkat çekiyor. Özellikle dar ve tek şeritli yollarda, sürücülerin daha sabırlı ve anlayışlı olmalarının önemi vurgulanıyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz..

https://www.instagram.com/reel/C3I1yttNW1K/?igsh=MXd4em5pN2I3Z3B0Zw==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.