DOLAR 32,3151 0.1%
EURO 35,0010 0.48%
ALTIN 2.446,270,90
BITCOIN 1979894-2,11%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Milas-Söke Karayolunda Balık Yüklü TIR Devrildi: 1 Kişi Yaralandı

Milas-Söke Karayolunda Balık Yüklü TIR Devrildi: 1 Kişi Yaralandı

ABONE OL
Şubat 6, 2024 15:22
Milas-Söke Karayolunda Balık Yüklü TIR Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas-Söke karayolunda meydana gelen trafik kazası, bölgedeki trafiği durma noktasına getirdi. 33 AVY 47 plakalı bir TIR, Şenköy Mahallesi yakınlarındaki bir kavşakta henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, devrilerek sürüklendi ve Milas yönündeki karayolunu tamamen trafiğe kapattı.

Kaza, yükü balık olan TIR’ın bir kısmının yol boyunca dağılmasına neden oldu. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar yaralanan TIR sürücüsüne ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin hızla olay yerine ulaşmasıyla birlikte sürücü, ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazanın ardından Milas yönüne giden yol geçici bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Güvenlik güçleri, olay yerine gelerek tıkanıklığı gidermek için trafiği alternatif yollara yönlendirdi ve böylece trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı.

Şu an itibarıyla kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Yetkililer, kazanın nedenine dair kesin bilgilere ulaşmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Bu tür kazalar, karayollarındaki güvenliğin önemini ve sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gündeme getiriyor. Yetkililer, sürücüleri her zaman trafik kurallarına uymaya ve yollarda dikkatli olmaya çağırıyor.

haberin videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C3AWTd0tRUo/?igsh=YmlqcTYwNjVyOWZj

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.