DOLAR 32,2699 -0.04%
EURO 34,9451 0.33%
ALTIN 2.438,400,57
BITCOIN 1997449-1,54%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milas-Yatağan Karayolu’nda Damperi Kalkan Tır Korku Saçtı

Milas-Yatağan Karayolu’nda Damperi Kalkan Tır Korku Saçtı

ABONE OL
Eylül 7, 2023 16:07
Milas-Yatağan Karayolu’nda Damperi Kalkan Tır Korku Saçtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas Yatağan karayolu, öğleden sonra tırın damperi kalkarak yola tuğlalar saçmasıyla adeta korku saçan bir manzaraya sahne oldu. Milas yol kavşağından Yatağan istikametine doğru seyir halinde olan bir tırın damperi, henüz bilinmeyen bir nedenle yan kalktı. Bu sırada damperde bulunan tuğlalar, yola savrularak karayolunu kapladı.

Olası bir facianın eşiğinden dönülen bu olayda, şans eseri tırın etrafında herhangi bir araç bulunmuyordu. Eğer yol üzerinde başka bir araç olsaydı, bu tuğlaların neden olabileceği potansiyel tehlikelerle karşı karşıya kalınabilirdi. Kazada, tır şoförü şans eseri yara almadan kurtuldu.

Ancak bu olay, yoldan geçen diğer sürücüler için büyük bir panik anına neden oldu. Tuğlaların yola saçılmasının ardından trafiğin güvenliği için yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen trafik ekipleri ve diğer yetkililer, yoldaki tuğlaları temizlemek için hızla çalışma başlattı. Olayın ardından tırın neden damperinin kalktığına dair soruşturma başlatıldı.

Yolun trafiğe kapatılması, bölgede kısa süreli bir trafik yoğunluğuna sebep oldu. Ancak yetkililerin hızlı müdahalesi ve bölgedeki sürücülerin anlayışı sayesinde kısa sürede normale dönüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.