DOLAR 32,2686 -0.04%
EURO 34,8712 0.1%
ALTIN 2.433,870,38
BITCOIN 1989681-1,61%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde Direkler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde Direkler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

ABONE OL
Ekim 13, 2023 11:28
Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde Direkler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Boğaziçi Mahallesi’nde yol ortasında bırakılan enerji direkleri, geçtiğimiz haftalarda ve son olarak dün yaşanan iki farklı kaza ile gündeme geldi. İki olayda da direklere çarpan sürücülerin yaşadıkları zor anlar, yerel halk ve mağdur aileler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

23 Eylül 2023 tarihinde, Samsunlu inşaat mühendisi Osman Dinç, ailesiyle tatil geçirdiği Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde, AYDEM şirketi tarafından ortada bırakılan beton enerji direğine çarparak hayatını kaybetmişti. Eşi Nurten Dinç, “Bu normal değil, resmen cinayet. Yolun ortasında direğin ne işi var?” diyerek tepki gösterdi ve sorumlular hakkında dava açacaklarını açıkladı.

Öte yandan, dün yine Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan bir başka trafik kazasında, T. U. İ. isimli sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yine bir enerji direğine çarptı ve başından yaralandı. İki olay arasındaki ortak nokta; bölgede yol ortasına dikilmiş enerji direkleri.

Osman Dinç’in vefatından 3 hafta sonra dahi direğin kaldırılmaması ve benzeri direklerin hala yol ortasında bulunuyor olması, yetkililerin bu konudaki ihmallerini gözler önüne seriyor. Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat Karakoyun, defalarca AYDEM’e başvuruda bulunmasına ve uyarılarda bulunmasına rağmen direğin hala kaldırılmadığını belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.