DOLAR 32,2617 -0.06%
EURO 34,8567 0.07%
ALTIN 2.433,010,35
BITCOIN 1993156-1,67%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta 2 otomobil çarpıştı büyük bir faciadan dönüldü

Milas’ta 2 otomobil çarpıştı büyük bir faciadan dönüldü

ABONE OL
Ocak 11, 2024 17:05
Milas’ta 2 otomobil çarpıştı büyük bir faciadan dönüldü
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde, Müştak Bey Caddesi üzerinde bulunan bir dönel kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, şans eseri yaralanmaların olmadığı bir olay olarak kayıtlara geçti. Kazanın maddi hasarla sınırlı kalması, bölge sakinleri ve yetkililer tarafından rahatlama ile karşılandı.

Edinilen bilgilere göre, olay yerine hızla ulaşan trafik polisi ve sağlık ekipleri, kazaya etkin bir şekilde müdahale etti. Sağlık görevlileri, kazaya karışan sürücüleri hızla sağlık kontrolünden geçirerek herhangi bir yaralanma olup olmadığını tespit etti. Bu kontrol sonucunda, sürücülerin kazayı yara almadan atlattığı anlaşıldı.

Kaza nedeniyle aksayan trafik, trafik polislerinin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede normale döndü. Polis ekipleri, kazanın oluş nedeni ve detayları hakkında inceleme başlattı. Ayrıca, kaza alanının güvenli bir şekilde temizlenmesi için ilgili birimlerin harekete geçtiği bilgisi alındı.

Kazanın oluş nedenine ilişkin kesin bilgiler henüz paylaşılmamış olup, yetkililer konuyla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiğini bildirdi. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda çağrıda bulunuldu.

haberin videosunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C19W1MrNYgY/?igsh=MXFtNWRpYjExeGtncg==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.