DOLAR 32,2585 -0.07%
EURO 34,8320 0%
ALTIN 2.430,250,24
BITCOIN 1994152-1,62%
Muğla
20°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Aşırı Yağış ve Kaygan Yol Kaza Sebebi Oldu: Kamyonet Devrildi, TIR Yoldan Çıktı
  • Milas Karya Haber
  • Asayiş
  • Milas’ta Aşırı Yağış ve Kaygan Yol Kaza Sebebi Oldu: Kamyonet Devrildi, TIR Yoldan Çıktı

Milas’ta Aşırı Yağış ve Kaygan Yol Kaza Sebebi Oldu: Kamyonet Devrildi, TIR Yoldan Çıktı

ABONE OL
Nisan 5, 2023 12:58
Milas’ta Aşırı Yağış ve Kaygan Yol Kaza Sebebi Oldu: Kamyonet Devrildi, TIR Yoldan Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Muğla’nın Milas ilçesinde, bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı. Ekindere mevkii Selimiye istikametinde seyir halinde bulunan bir kapalı kasa kamyonet ve üzerinde otomobil taşıyan tır, aşırı yağış ve kayganlaşan yol sebebiyle kontrolden çıktı. Kamyonet devrildi, tır ise yoldan çıkarak üzerindeki otomobillerin düşmesine sebep oldu.

Kaza, Milas’ın Ekindere mevkii Selimiye istikametinde yaşandı. Kapalı kasa kamyon ve üzerinde otomobil taşıyan tır, aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ilerlerken kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kamyonet devrildi, tır ise yol kenarına çıkarak üzerinde bulunan otomobillerin düşmesine neden oldu. Olay yerine hızla ulaşan kurtarma ekipleri, kaza sonrası yaşanan olumsuzluklarla ilgilenirken, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önüne geçildi.

Kaza nedeniyle bölgedeki trafik akışı bir süreliğine aksadı, ancak emniyet güçlerinin ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu normale döndü. Yetkililer, özellikle aşırı yağışlı hava koşullarında sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, sürücülerin hızlarını düşürerek yolun kayganlaşmasına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem almaları önemle hatırlatıldı.

Bu tür hava koşullarında meydana gelen kazaların önüne geçebilmek adına yetkililer, sürücülerin gerekli önlemleri alarak dikkatli seyir etmeleri ve güzergahlarındaki olumsuzlukları takip etmeleri gerektiğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.