DOLAR 32,2606 -0.07%
EURO 34,8656 0.1%
ALTIN 2.429,490,20
BITCOIN 1994492-1,20%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Feci Kaza Muğla Üniversitesi Sekreteri Hüseyin Dursun Hayatını Kaybetti

Milas’ta Feci Kaza Muğla Üniversitesi Sekreteri Hüseyin Dursun Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Kasım 9, 2023 17:46
Milas’ta Feci Kaza Muğla Üniversitesi Sekreteri Hüseyin Dursun Hayatını Kaybetti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas’tan Bodrum yönüne doğru seyir halindeki 48 DC 747 plakalı bir otomobil, aynı yönde ilerleyen Hatay’dan Bodrum’a gelen İ.A. yönetimindeki 31 HM 081 plakalı otobüsün arkadan çarpması sonucu metrelerce takla attı ve karşı şeride geçerek durabildi. Kaza, Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik Mahallesi Adabükü, Boğaziçi Kavşağı’nda meydana geldi Otomobilin içerisinde bulunan Tuncay Taylan, Ünal Tolun, Ahmet Zeybek yaralanırken, Hüseyin Dursun (64) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, otomobilde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi sekreteri Hüseyin Dursun, olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi’nde profesör olan Ahmet Zeybek ve Üniversite’nin İç denetçi personelleri Tuncay Taylan, Ünal Tolun’un durumun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada otomobil hurdaya dönerken, otobüsün yedek şoför Selim Açıkgöz, “Otobüste 10 yolcu vardı. Sol şeritten ilerliyorduk. Otomobil sağ şeritten gelip, otobüsün önüne geçti. Bize fren yapmaya fırsat bırakmadı. İkimiz de aynı istikametten geliyorduk” dedi.

Kaza sonrası ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve trafik ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, yol trafiğe tek taraflı olarak kapatıldı.

Trafik ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Ölen kişinin cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Ağır yaralı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi’nde profesör olan Ahmet Zeybek’in, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN HÜSEYİN DURSUN YARIN DEFNEDİLECEK

Milas Bodrum yolu üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakülte Sekreteri Hüseyin Dursun’un cenazesi, yarın Kurşunlu Cami’nde kılınacak Cuma Namazı sonrası Yeni Mezarlığa defnedilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.