DOLAR 32,3004 0.08%
EURO 34,9959 -0.1%
ALTIN 2.446,420,02
BITCOIN 1988401-1,90%
Muğla
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas’ta Feci Kaza: Şoför Kaza Yerinde Hayatını Kaybetti

Milas’ta Feci Kaza: Şoför Kaza Yerinde Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Eylül 4, 2023 17:33
Milas’ta Feci Kaza: Şoför Kaza Yerinde Hayatını Kaybetti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen feci kazada kamyon şoförü Cafer Kaya (37)hayatını kaybetti. Yatağan istikametinden gelen ve freni patlayan kamyon, üst geçidin köşesine çarparak durabildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza Anı

Milas’ta öğleden sonra Cafer Kaya’nın kullandığı 35 BBF 392 plakalı kamyonun freni patladı. Yatağan istikametinden seyir halinde olan kamyon, boğa yokuşundan itibaren akıllı kavşakta kontrolsüz bir şekilde ilerleyerek parke taşları ve kaldırımları söktü. Bu hızla üst geçidin köşesine çarpan kamyon, şiddetli bir kaza sonucu durabildi.

Olay Yeri

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yüzlerce insanın toplandığı kaza yerinde, güvenlik güçleri ve olay yeri inceleme ekipleri hemen çalışmalara başladılar. Kazanın şiddetine bakıldığında, şoför Cafer Kaya’nın kamyonu durdurabilmesi için çoğu engeli aştığı fakat maalesef kabin içerisine ezilerek hayatını kaybettiği görüldü.

Kurtarma Çalışmaları

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, Cafer Kaya’nın sıkıştığı yerden çıkarılması için çalışmalara başladı. Ancak tüm çabalarına rağmen Cafer Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Zincir marketlere gıda sevkiyatı yaptığı öğrenilen şoför Cafer Kaya’nın feci şekilde can verdiği kaza, Milas’ı yasa boğdu. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın nedenlerini araştırırken, yetkililer bir daha böyle trajik olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirttiler.

Bu elim kazanın ardından, tüm gözler yetkililere ve alınacak önlemlere çevrildi. Cafer Kaya’nın ailesi ve sevenlerine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.