DOLAR 32,3226 0.13%
EURO 35,0323 -0.06%
ALTIN 2.447,770,10
BITCOIN 1995514-1,68%
Muğla
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milas’ta Feci TIR Kazası: Şoför Felaketi Son Anda Önledi

Milas’ta Feci TIR Kazası: Şoför Felaketi Son Anda Önledi

ABONE OL
Temmuz 20, 2023 22:24
Milas’ta Feci TIR Kazası: Şoför Felaketi Son Anda Önledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLAS – Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karakaya mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, potansiyel bir felaketi son anda önleyen tır sürücüsünün yaralanması ile sonuçlandı. Freni arızalanan tır, sürücünün ustaca manevrası sayesinde büyük bir faciadan döndü.

Olay, Milas’a bağlı Karakaya mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, freni patlayan bir tır, sürücüsünün hızla direksiyonu orta refüje kırması sonucu kazayı minumuma indirdi. Kontrolden çıkan tırın orta refüje çıkması, aracın zorla da olsa durmasını sağladı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralanan tır sürücüsü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, tır sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kazanın mahiyeti incelendiğinde, freni arızalanan tırın refüje çıkmaması durumunda büyük bir faciaya sebep olabileceği anlaşıldı. Ancak tır sürücüsünün becerikli ve soğukkanlı davranışı, olası bir felaketi önlemiş oldu.

Trafik ekipleri, kaza ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve benzer olayların önlenmesi için ne tür önlemler alınabileceği üzerine çalışmalar sürdürülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.