DOLAR 32,2761 -0.02%
EURO 34,8925 0.17%
ALTIN 2.433,500,37
BITCOIN 1997409-1,01%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Gürültülü Egzoz Denetimi: Çok Sayıda Motosiklet Trafikten Men Edildi

Milas’ta Gürültülü Egzoz Denetimi: Çok Sayıda Motosiklet Trafikten Men Edildi

ABONE OL
Ekim 25, 2023 14:07
Milas’ta Gürültülü Egzoz Denetimi: Çok Sayıda Motosiklet Trafikten Men Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLAS – Muğla’nın Milas ilçesinde, son dönemlerde artan şikayetler üzerine harekete geçen trafik asayiş ekipleri ve Bekçiler, gürültülü ses çıkaran ve kurallara aykırı egzoz bulunduran motosikletlere yönelik sıkı bir denetim gerçekleştirdi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, kurallara aykırı egzoz kullanan birçok motosiklet sürücüsü tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, kurallara uymayan çok sayıda motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, bu tür aykırılıkları bulunan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Kamuoyuna yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın şikayetleri doğrultusunda gürültü kirliliği oluşturan ve trafik kurallarına uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerimiz aralıksız devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Bölge sakinleri, yapılan denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür uygulamaların devam etmesini talep ettiler. Gürültülü egzozların özellikle gece saatlerinde halkın huzurunu bozduğuna dikkat çeken bölge sakinleri, trafik ekiplerine teşekkür etti.

Yetkililer, trafik kurallarına ve halkın huzuruna yönelik bu tür ihlallerin kesinlikle göz ardı edilmeyeceğini ve denetimlerin süreklilik arz edeceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.