DOLAR 32,2487 -0.12%
EURO 34,8198 -0.08%
ALTIN 2.429,320,19
BITCOIN 20174262,43%
Muğla
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kimliği belirsiz bir şahıs Cumhuriyet Caddesi’nde sabaha karşı terör estirdi

Kimliği belirsiz bir şahıs Cumhuriyet Caddesi’nde sabaha karşı terör estirdi

ABONE OL
Nisan 29, 2023 13:08
Kimliği belirsiz bir şahıs Cumhuriyet Caddesi’nde sabaha karşı terör estirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Milas ilçesinde Ulusal Egemenlik Caddesi’nde başlayan şok edici olaylar, şüphelinin Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi Kabaçam Fırını’nın servis aracını çalarak Kıbrıs Pastanesi’ne girerek sürdü. Polis, olay yerinden kaçan şahsın kimliğini tespit etmek ve araştırmak için harekete geçti.

Muğla, Türkiye – Muğla’nın Milas ilçesinde sabaha Karşı 05.20’de yaşanan çarpıcı olaylar zinciri, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. Olaylar, Ulusal Egemenlik Caddesi’nde bulunan bir döner dükkanının önünde yatan şahsın harekete geçmesi ile başladı. Şahıs, önce caddede bulunan bir giyim mağazasının camını kırdı ardından Cumhuriyet Caddesi’ne gelerek Türk Telekom dükkanının kepenklerini tekmeledi kepenke zarar veremeyince hemen dükkanın önünde bulunan ağacı kırıp ağaçla kepenklere vurmaya çalıştı.

Daha sonra şüpheli tarihi Kabaçam Fırını’nın kasasında bulunan servis aracının anahtarını alarak aracı çaldı. Şahıs, araçla Yeni Yol Sokak istikametinden hemen karşısında bulunan Kıbrıs Pastanesine, Pastanenin camını çerçevesini kırarak girdi. Olay yerinden hızla uzaklaşan şüphelinin kimliği, polis tarafından tespit edilmeye ve araştırılmaya başlandı.

Bölgedeki vatandaşlar ve iş yeri sahipleri, yaşanan olaylar karşısında şok olduklarını ifade ettiler. Polis, olayın nedenini ve şüphelinin niyetini anlamak için çalışmalarını sürdürürken, olay yerine yakın güvenlik kameralarının kayıtları inceleniyor.

Şüpheli bir çanta içerisinde kimlik ve telefon bulundu

Milas Karya haber olarak edindiğimiz bilgiler arasında; şüphelinin kimliğinin ve telefonun bulunduğu bir çantanın, haberimizin içerisinde belirttiğimiz döner dükkanının önündeki bank’ın üzerinde bulunduğu ve ismimin O.D. olduğu bilgisine ulaşıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.