DOLAR 32,2903 0.02%
EURO 34,9795 0.39%
ALTIN 2.440,390,65
BITCOIN 1982355-2,44%
Muğla
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milas’ta Korkutan Anlar: Kontrolden Çıkan Araç Elektrik Direğine Çarptı

Milas’ta Korkutan Anlar: Kontrolden Çıkan Araç Elektrik Direğine Çarptı

ABONE OL
Ekim 4, 2023 14:01
Milas’ta Korkutan Anlar: Kontrolden Çıkan Araç Elektrik Direğine Çarptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas, Muğla – Yeni yol üzerinde meydana gelen trafik kazası, bölge sakinlerini ve görgü tanıklarını dehşete düşürdü. Bulgaristan plakalı bir otomobil, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Şans eseri yaralanan olmazken, olay yerinde panik ve korku yaşandı.

Yaşyer Mahallesi, Milas ilçesindeki olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Yabancı uyruklu bir sürücü kontrolündeki Bulgaristan plakalı otomobil, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Edinilen bilgilere göre, aracın çakıl taşlarına kaptırılmasının ardından yol kenarındaki elektrik direğine çarptığı ifade edildi.

Çevre sakinleri ve görgü tanıkları, kazayı gördüklerinde büyük bir korku yaşadıklarını ifade ettiler. Elektrik direğine çarpan aracın, direği yıkacak gibi olduğunu ve bir an için nefeslerini tuttuklarını belirten mahalle sakinleri, olası bir facianın ucuz atlatıldığını söylediler.

Kaza yerine kısa sürede gelen emniyet güçleri, kazayla ilgili incelemelerde bulundu ve soruşturma başlattı. Çarpmanın etkisiyle kullanılamaz hale gelen araç, olay yerine gelen çekici tarafından kaldırıldı. Elektrik direği ise, olası bir tehlikeyi önlemek adına ekipler tarafından kontrol edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.