DOLAR 32,2592 -0.07%
EURO 34,8567 0.08%
ALTIN 2.432,590,33
BITCOIN 1989021-1,20%
Muğla
22°

AZ BULUTLU

16:59

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Milas’ta Kum Yığını, Olası Faciayı Önledi

Milas’ta Kum Yığını, Olası Faciayı Önledi

ABONE OL
Mayıs 23, 2023 10:38
Milas’ta Kum Yığını, Olası Faciayı Önledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLAS – Muğla’nın Milas ilçesinde, 23 Nisan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 47 LK 567 plakalı tırın, başka bir tır tarafından sıkıştırılması sonucu kontrolünü kaybetmesi ve karşı şeride geçmesi faciayı beraberinde getirebilirdi. Ancak talihsiz kaza, tırın dükkanın önünde bulunan kum yığınına çarpmasıyla sonuçlandı. Şoför ve civardaki insanların yara almadan kurtulması büyük sevinç yaşatırken, kazanın büyüklüğü ise herkesi korkuttu.

23 Nisan Bulvarı’nda seyir halinde olan tır, başka bir tırın sıkıştırması sonucu ani bir direksiyon hamlesi yapmak zorunda kaldı. Bu durum, tırın orta şeridi aşarak karşı şeride geçmesine ve hemen karşıdaki dükkanın önünde bulunan bir kum yığınına çarpmasına neden oldu. Dükkanın önünde park halinde bulunan başka bir tıra hafif şekilde çarpan tır, Eğer bu kum yığını olmasaydı, büyük ihtimalle dükkanlara dalabilirdi ve ciddi bir facia meydana gelebilirdi.

Bu potansiyel felaket, tırın dükkanın önündeki kum yığınına çarparak durmasıyla son anda önlendi. Bu kaza, neyse ki can kaybı ya da yaralanmaya yol açmadı. Ancak kazanın meydana geliş şekli ve büyüklüğü, başka bir senaryoda ne kadar büyük bir facianın yaşanabileceğini gözler önüne serdi.

Trafik ekipleri, olayın ardından soruşturma başlattı. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini ve nedenlerini araştırıyorlar. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk değerlendirmeler sonrasında, tırın kaza yerinden kaldırıldığı bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı bekliyoruz.